Her er vi i hjertet av Gdansk

Vi er en topp moderne klinikk i sentrum av Gdansk. Vi flyttet inn til gamlebyen fra vår tidligere klinikk som lå ved outlet senteret litt utenfor byen i februar 2021. Klinikken er drevet av Dr. Adam Bielawski som er utdannet ved Universitetet i Gdansk og har spesialisering på avansert implantatkirurgi fra USA og Frankfurt.

Vi tar alle former for behandling og har samarbeidende tannlab. med teknikere i Gdansk. Dette gjør at det blir rimeligere for deg som pasient og gir en raskere tilpasning av kroner, bro og proteser.

Her i den gamle bydelen finner du oss, blant nyrestaurerte bygninger og nybygg. Kort vei til det de fleste forbinder med gamlebyen og områdene rundt neptunfontenen. 

Venterommet kan tilby kaffe, the, vann og litt sjokolade til kaffen.

Fra småbåthavnen ser du rett opp på klinikken ved bil nr. 2 på bildet. Bor du på andre siden av elven er det flere muligheter, men det enkleste er å bruke et av våre anbefalte hoteller i nærheten

Resepsjonen er heltidsbetjent og er luftkjølt.

Et av våre 3 behandlingsrom.

Topp moderne utstyr.

Vi utfører alle typer behandlinger.

Mikroskop i behandlingen er standard.

Om oss

Dr. Adam Bielawski
Dr. Adam Bielawski

Dr Adam Bielawski er tannlege og arkitekten bak Dentineo Tannlegeklinikk. Han ble uteksaminert som tannlege fra Det medisinske universitetet i Gdansk og har siden videreutdannet og utviklet sine kunnskaper gjennom ulike seminarer og workshops i hele verden. Her er noen av de tilleggsutdannelsene han kan vise til. Han er også medlem i Polsk forening for endodonti og Polsk forening for periodonti. 

Dr. Jacek Januszewski
Dr. Jacek Januszewski

Dr. Jacek Januszewski er utdannet ved Det medisinske universitetet i Gdańsk. Hans interesser ligger i estetisk tannbehandling, proteser og tannkirurgi. Aktiv deltaker på en rekke konferanser, kurs og opplæring innen moderne odontologi. På fritiden, en aktiv idrettsutøver, fotball fan og kino entusiast 

Dr. Alicja Ramsz
Dr. Alicja Ramsz

Doktor Alicja Ramsz er utdannet ved Det medisinske universitetet i Gdansk. Spesialisering på krone, bro, proteser og regulering. Hennes interesser er knyttet til estetisk tannbehandling og proteser med særlig vekt på riktig okklusjon.Prioriteten for henne er en individuell tilnærming til pasientenes tannhelse problemer og sikre høyest mulig komfort under behandlinger. 

Tormod Ustad. Norsk pasientkontakt
Tormod Ustad. Norsk pasientkontakt

Som norsk representant er det min oppgave å hjelpe med å bestille time hos klinikken, tilrettelegge for henting på hotellene, finne rimelig å bra overnatting, finne rimeligste reise, gir råd og hjelp om forskjellige behandlinger, gir prisoverslag, er din kontaktperson som snakker norsk.

Om du bruker denne tjenesten jeg gir eller tar deg bryet med å kontakte direkte til klinikken på engelsk, er prisene de samme. Jeg har ingen formidlings gebyrer eller andre fordyrende priser.

Min oppgave er å være mine pasienters forlengede arm i Norge og en trygghet ut fra språkbarriere. 

Dr. Anna Osinska
Dr. Anna Osinska

Dr. Anna Osinska er uteksaminert fra Pomeranian Medical University i Szczecin. I flere år har tannlege ikke bare vært hennes yrke, men også hennes lidenskap. Hun utvider stadig sin kunnskap og kvalifikasjoner ved å delta i kurs, opplæring og konferanser for å tilby sine pasienter den nyeste tannteknologien, som øker presisjonen til behandlingene som utføres og en høy følelse av estetikk. På Dentineo-klinikken håndterer hun proteser, avansert rotkanalbehandling utført under et mikroskop og estetisk tannbehandling.

Dr. Maya Wisniewska
Dr. Maya Wisniewska

Dr. Maja Wisniewska er vår nyeste tannlege som er uteksaminert fra Universitetet i Gdansk. Hun er spesialisert på avansert rotbehandling og estetisk tannpleie. 

Disse sørger for at du har det bra hos oss.

Weronika. Tannpleier

Ewelina. Tannpleier

Anna. Tannpleier

Viktoriia. Resepsjon

Tatiana. Tannpleier

Noen av våre papirer

Dr. Adam Bielawski

Dr. Jacek Januszewski

Dr. Anna Osinska

Dr. Alicja Ramsz

Garantier

Forsikring og garantier er ikke mulig i medisin eller odontologi, da det som regel er pasient sin feilbruk eller mangel på vedlikehold som er årsak. Ting kan imidlertid skje med materialsvakhet, som kommer frem etter forholdsvis kort tid. For din sikkerhet tilbyr vi imidlertid behandlingsgaranti på følgende:

  • Keramiske kroner, facetter, onlays og bro - 3 år
  • Kompositt rekonstruksjoner - 1 år
  • Endodontisk behandling - 1 år
  • Implantat - 3 år
  • Avtagbare proteser - 1 år
  • Midlertidige kroner/facetter og bro - Ingen garanti

Midlertidige kroner/facetter og bro er bare midlertidige og gir ingen garanti.

Tilstander:

  • Pasienten må følge klinikkens vedlikeholdsplan og ha rensing og kontroll min. Hver 6. måned eller etter avtale.
  • Skade fra ulykker, traumer eller uforsiktig bruk, dekkes ikke av garantien.

Kontaktopplysninger

Vi har åpent 

Mandag til fredag kl. 09.00 - 20.00

Lørdager kl. 09.00 - 13.00

Bruk vår norske kontakt for dine spørsmål om behandlinger, priser, timebestillinger, henting på flyplass, anbefalte hoteller i nærområdet eller hva som er å se i Gdansk

Din norske kontakt: 

Tormod Ustad. 5440 Mosterhamn

(+47) 975 82 788 - 958 15 791

E-post: tormod@tannbehandling.net

www.tannbehandling.net   

www.reiseinfo.net 

Vår klinikk i Gdansk:

DENTINEO

Angielska Grobla 35H U4

80-756 Gdansk